Szeretünk tesztelni
2017. augusztus 07. írta: Konzultáció Economy

Szeretünk tesztelni

Nem véletlen!

kivagy.jpg

Napjainkra a sok-sok, féle-fajta önismereti teszt a személyiségfejlesztés nagyon hasznos segédeszközévé vált.

Régóta tudjuk, hogy önismeretre szükségünk van. A XXI. században már közhellyé vált az ókori delphoi jósda felirata: Ismerd meg Önmagad.

Céljaink eléréséhez elengedhetetlen, hogy tudjuk KIK VAGYUNK. Képünk legyen saját erőforrásainkról és korlátainkról. Mit fogunk tudni megtenni céljainkért és mit nem.

Segítő és gátló képességeink felismerése és megismerése több száz évvel ezelőtt kizárólag csak a szakemberek révén volt lehetséges. A fejlődés egyik lényegi eleme azonban a TERJEDÉS. Vagyis az újdonságokat egyre nagyobb csoportok, majd idővel egyre nagyobb tömegek kezdik el használni, alkalmazni. Ma már könyvek és online linkek százai igyekeznek támpontokat adni önmagunkhoz.

A középkorú és idősebb generáció többnyire szereti papíron kitölteni és látni a dolgokat - a fiatalok pedig már ezt is az online térben végzik :-)

A papírforma kedvelőinek, a strandok hűs fáinak árnyékában hasznos és szórakoztató időtöltése lehet a TESZTKÖNYV.

64 különböző teszt kitöltésével már igen átfogó képet kaphatunk önmagunkról - fizikai, mentális, lelki paramétereinkről.

tesztkonyv-borito.png

Néha olyan dolgokat tudunk meg magunkról, ami meglep minket, de csak az számít igazán, mit is kezdünk a meglepetéssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://konzultacio-economy.blog.hu/api/trackback/id/tr1212724918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása