Üdvözllek a blogomon!
2017. április 17. írta: Konzultáció Economy

Üdvözllek a blogomon!

A blog 2017-es indulásakor - amikor még a Konzultáció Economy nevet viselte - azt a célt tűzte ki, hogy fókuszba állítsa  gazdasági tévedéseinket. Mára kiszélesedett a témakör. 

Igyekszem széles körben ötleteket, információkat, gondolatokat ajánlani annak felismerésére, hogy mi magunk mit tehetünk MAGUNKÉRT illetve annak érdekében, hogy javuljon helyzetünk, elérjük a céljainkat.

Szeretném elérni, hogy egyre többen legyünk, akik képesek vagyunk belátni NEM elszenvedői vagyunk az élet viharainak, HANEM aktív szereplői, befolyásolói.

Felelősek vagyunk a sorsunkért és bármikor tehetünk lépéseket azért, hogy jobbra forduljon az életünk.

Mottóm: Tudás - Tudatosság - Változtatás, hogy a nehézség végül LEHETŐSÉG legyen!

Ennek érdekében hasznos olvasnivalók, tudnivalók, tippek, konzultációs lehetőségek találhatóak az oldalon. - Viselkedés közgazdaságtan, pszichológia illetve kommunikáció témában.

Önállóan és a segítségemmel is haladhatsz. Mikor, melyik lesz könnyebb vagy mikor, melyikre lesz lehetőséged.

Vágjunk is bele!

Karaszi Andrea - elemző közgazdász & coach

 valtoztass_kep.png

A bejegyzés trackback címe:

https://konzultacio-economy.blog.hu/api/trackback/id/tr212431601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása